FiveM List Brugerbetingelser

På FiveM List har vi et regelsæt som alle brugere forpligter sig til at overholde. Det er sådan vi sikrer at alle er på lige vilkår.

fivemlist.dk er en online service med danske FiveM serverlister drevet af FiveM List selv, men hjemmeside udviklet af virksomheden:
BilboDesigns
Langerhusevej 5A,
7673, Harboøre,
Danmark.
CVR: 36676280

Samtykke

Enhver person der opretter en profil på FiveM List er herved indforstået at være bekendt og indforstået med betingelserne, og vil i det følgende blive betegnet som "bruger".

Ved oprettelse på FiveM List erklærer du at være minimum 13 år gammel, og du er dermed også forpligtet til at indsende sandfærdige oplysninger samt i overensstemmelse med dansk lovgivning, når du registrerer dig i vores database giver du lov til at FiveM Lists personale må se dine personlige oplysninger. Fravigelse af dette kan medføre suspension fra vores hjemmeside. Det er ikke tilladt at oprette profiler på vegne af en anden person, samt heller ikke tilladt at have mere end én profil.

Ændring af betingelserne

FiveM List forbeholder os retten til at ændre, tilføje eller slette dele fra både brugerbetingelserne og privatlivspolitikken på ethvert tidspunkt. Sådanne ændringer, tilføjelser eller sletninger træder i kraft straks efter meddelelse herom, som vil blive distribueret/oplyst gennem vores sociale medier og/eller Discord. Grundlaget for dette er fordi vores forretning- eller juridisk uddybning/behov kan ændre sig over tid og derfor vil vi få brug for at kunne opdatere vores retningslinjer herefter.

Om vores service

FiveM List tilbyder en overskuelig platform til frempromovering af danske FiveM servere og nemmere kommunikation med eventuelt andre server-ejere og faglige folk som kan hjælpe med FiveM servere i et lukket environment, så man ikke bliver forstyrret af andre spillere, da de vil få et sted for dem selv også. Al kommunikation vil primært fremgå af Discord, hvor der er mulighed for at kunne tilknytte konto til sin Discord.

Reklame

FiveM List kender til irriterende reklamer og vil efter bedste evne kun vise reklamer som har en tilnærmelsesvis betydning for vores målgruppe. Det er også en af årsagerne til at vi ikke fremviser tilfældige reklamer og derfor påvirker det os heller ikke at man benytter Adblock, vi opfordre faktisk til det. Ved at acceptere vedkender og godkender du at vi gerne må vise reklamer på vores hjemmeside.

Andet indhold

FiveM List kan ikke holdes til ansvar for indholdet af diverse hyperlinks som fører til andre hjemmesider. Hvis det skulle ske at man finder et link som enten er en ‘dead end’ eller ikke viser konstruktiv eller videnskabelig information, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at fjerne dette fra vores hjemmeside.

Sletning / Opsigelse

Man har mulighed igennem GDPR at få fjernet sine personlige informationer og dette kan gøres igennem vores indstillinger, hvor man kan slette sin egen konto og hermed også alle sine personlige oplysninger.

Privatlivspolitik

Os bag FiveM List ved at privatlivet er vigtigt for dig. For mere information omkring hvordan vi behandler vores data, læs venligst vores privatlivspolitik, der er indarbejdet som en reference i denne aftale. Vores privatlivspolitik beskriver nøje hvordan vi behandler og beskytter dine data, når du bruger vores side. Ved at bruge vores side, accepterer du at vi bruger dine informationer i henhold til vores privatlivspolitik. Hvis du ikke længere kan acceptere vores brugerbetingelser eller privatlivspolitik er der ingen mellemvej, så er den eneste mulighed at stoppe dit medlemskab og dette kan gøres under indstillinger ved at slette din egen konto.

Yderligere spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring brugerbetingelserne eller privatlivspolitikken kan du altid kontakte os på Discord eller skrive til os: Langerhusevej 5A, 7673 Harboøre.

Sidst opdateret: 06-11-2018